MaatwerkBlouson uit Knipmode diende als basis voor dit bomberjack
Ben je op zoek naar een uniek kledingstuk voor een speciale gelegenheid, of een fijn kledingstuk speciaal voor jou? Bij Studio Holalola kan je mooi maatwerk laten maken dat past bij jouw persoonlijkheid.  In overleg werken we samen het gewenste model uit, met oog voor details en gevoel voor styling en natuurlijk met vakmanschap.

Er zijn twee mogelijkheden op tot het perfecte kledingstuk te komen. Ik kan kant-en-klaar-patronen gebruiken (dit is voordeliger) of een speciaal ontwerp maken.

Bij kant-en-klaar patronen werk ik met patronen uit zelfmaaktijdschriften als de Burda, Knipmode en Maison Victor, maar ook met fancy kooppatronen van  ontwerpers voor Vogue of Butterick. Deze kant-en-klaar patronen kunnen worden aangepast. Net een ander kraagje, een ander mouwtje, wat meer beweegruimte - het kan gemaakt worden naar jouw wensen. Wil je het nog specialer dan maak ik een uniek ontwerp. Gezamenlijk kiezen we de stof en voering, en de fournituren als ritsen en knopen. Ze zijn allemaal belangrijk voor het juiste resultaat.

Herengilet uit Burdamode met aangepaste reverkraag, schouderpas, piping
en bijzondere stofkeuze

Het is een leuk proces precies voor jou het passende kleding stuk te maken. En dan niet alleen passend op maat, maar passend bij jouw persoonlijkheid. Jouw stijl, jouw kleuren en jouw stoffen. Voor mij benadrukt maatwerk niet alleen de sterke kanten van jouw lichaam, maar ook van jouw karakter. Daarom is maatwerk uniek en maakt het ook uniek! Het is niet persé goedkoop, maar je krijgt iets unieks. Wilt u weten wat het kost? Klik dan hier.

Ik maak bijna alle kledingstukken: rokken en broeken, colberts en jurken, mantels en kleding voor speciale gelegenheden. 

Let op: momenteel neem ik geen nieuwe opdrachten aan! 
Diverse trouwjurken: een replica van een vintage model, een eigen ontwerp en een jurk gebaseerd op een Vogue-patroon