Naailes in Brielle >>>


DE NAAILESSEN ZITTEN HELAAS VOL! IK KAN VOORLOPIG GEEN NIEUWE LEERLINGEN AANNEMEN.

Naailes voor beginners en gevorderden


Wil je leren naaien of heb je al wat ervaring, maar durf je het stapje extra net niet te zetten? Dan is naailes bij Studio Holalola net iets voor jou! Er zijn lessen voor ‘absolute beginners’ en voor wat gevorderde naaisters. Tijdens de les werk je aan je eigen project. Dat project mag je zelf kiezen, maar het moet natuurlijk wel passen bij je niveau. 

Veel aandacht

Om je voldoende aandacht te geven werk ik met kleine groepjes van maximaal 2 personen per les. Iedereen  krijgt zo voldoende begeleiding en tijd om aan het eind van de lessenreeks met een mooi kledingstuk naar huis te gaan.
Hoeveel lessen je nodig hebt is afhankelijk van je ervaring en je project. Begin je echt ‘op nul’ dan heb je voor een simpel kledingstuk zonder voering een les of 3 nodig. Dan leer je een patroon overnemen uit een zelfmaak-modetijdschrift, dat knippen en in elkaar zetten en uiteraard ook hoe je naaimachine werkt. Hoe bewerkelijker je project des te meer tijd het kost.

Wie is de juf?

De lessen worden gegeven door Mariska Pool. Mariska heeft een ruime ervaring in het maken van kleding, voor zichzelf en voor anderen. Van kokerrokje tot bruidsjurk - niets is haar te dol. Kijk bij 'Over mij' in het menu voor meer informatie.  

Lestijden en tarieven

De naailessen worden gegeven bij Mariska in Brielle op verschillende dagen in de week tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur. Per les betaal je € 20,00. Van te voren wordt overlegd hoeveel lessen er voor je project nodig zijn en wat je ervoor moet aanschaffen. Stoffen, garen en fournituren als knoopjes, ritsen en versteviging moet je zelf meenemen en zijn niet bij het lesgeld inbegrepen. Je kan ook je eigen naaimachine meenemen als je dat fijn vindt. Heb je er geen, dan is er natuurlijk de mogelijkheid een naaimachine op les te gebruiken.

Aanmelden

Aanmelden? Stuur dan een email naar studioholalola@gmail.com met de volgende gegevens:

- Je naam, email adres en telefoonnummer
- Wat je graag zou willen leren en/of maken
- Hoeveel ervaring je hebt met naaien: absolute beginner of gevorderd, wat kan je al maken, hoe lang   naai je al
- Heb je een naaimachine die je mee kan nemen naar de les.
- Welke dag je voorkeur heeft.

Uiteraard kan je ook mailen als je vragen over de lessen hebt. Afwijkende lestijden, privé-les of juist met iets meer mensen zijn in principe bespreekbaar!